Thee dokter

Prevent your Health

Thee en Buikpijn.

Waarschuwing, raadpleeg uw dokter bij acute hevige buikpijn

 

Buikpijn hebben is erg vervelend. Buikpijn is zeer vaak voorkomende klacht en kan onschuldige en ernstige oorzaken hebben. Vaak heeft men bij buikpijn last van de maag of de darmen, maar ook de buikspieren, de galblaas, het pancreas, de blinde darm, de blaas, de baarmoeder, de eierstokken, de eileiders, de ureters, het peritoneum, de lever, de milt en sommige grote bloedvaten kunnen aanleiding geven tot buikpijn.

Pepermunt Thee, kan goed werken tegen menstruatiekrampen, misselijkheid en buikgassen.


Gember Thee, In China worden erg veel verschillen de theesoorten gebruikt voor verschillende ongemakken en klachten Gember Thee kan ingezet worden voor reisziekte, gasvorming, verbetering van de spijsvertering, werkzame stof is de gember.

Venkel Thee, Helpt tegen menstruatie klachten, misselijkheid en antibacteriéle werking voor de spijsvertering beter te laten functioneren.


Groene Thee, helpt ontstekingen te verminderen door de stof Flavonoiden, Het verlaagt de cholestorol. Groene thee is een goede thee voor af te vallen.


Kamille Thee, Deze thee zorgt voor een goede nachtrust en help de maagklachten te verzachten. Heeft een preventieve werking voor de bloedsomloop waardoor kans op hartklachten en beroertes verminderd.


Rooibos Thee, kalmerende werking, deze thee is zeer geschikt voor zwangere vrouwen omdat er geen cafeíne in zit. Rooibos helpt ook tegen diarree.