Thee dokter

Prevent your Health

 

 Losse Thee voor preventieve gezondheid doelen.

Heeft u klachten, de thee dokter maakt u gezond

Het preventief behouden of onderhouden van de gezondheid is een dagelijkse missie voor iedereen.
De Theedokter heeft voor deze missie een scala aan producten zoals losse thee die er voor kunnen zorgen dat we bewust bezig zijn met het onderhouden van ons lichaam. Ook als u al klachten heeft bieden we een persoonlijke oplossing aan. Er zijn erg veel verschillende soorten met een speciaal doel voor de bevordering van uw gezondheid. Bij ons vindt u maatwerk als het gaat om de oorzaak van een klacht te scheiden van het gevolg. Het klachten formulier dat u toegestuurd krijgt na het afrekening in onze praktijkruimte zorgt ervoor dat de theedokter een goed en reëel beeld krijgt van uw ongemakken. Wij stellen dan de juiste mix van thee en tinctuur op en sturen u dit toe. Druk op onderstaande knop en kom in onze praktijkruimte waar overzichtelijk onze producten staan.

.welkom in de winkelWat zijn de toevoegingen bij jouw thee?

De toevoegingen bestaan uit verschillende producten zoals capsules, pillen, Tincturen, Hydrofiele Concentraten(HC), Natuurproducten, superfood en nog veel meer. Op basis van de uw toegezonden informatie via het klachten formulier, zoeken wij de juiste toevoeging voor uw persoonlijk. U krijgt natuurlijk duidelijke uitleg hoe te gebruiken en voor hoelang.
De theedokter hecht een groot belang aan een in balans zijnde lichaam en geest.

Wat is balans in lichaam en geest?
"De mens is een geestelijk wezen, dat, om werkelijk geestelijk te kunnen zijn, een lichaam nodig heeft"
Thomas van Aquino, filosoof en theoloog ( 1225-1274) 


Als het lichaam niet optimaal functioneert, functioneert ook de geest niet optimaal.
Als de geest niet optimaal functioneert, functioneert ook het lichaam niet optimaal.

Conclusie: alles hangt aan elkaar en hebben functies naar elkaar toe, zowel lichaam en geest, zijn deze niet in balans dan ontstaan er klachten of ongemakken, blokkades in energie banen en fysieke en geestelijke klachten, trauma's gebeurtenissen, lever en nier problemen en al wat u kunt bedenken. 

Welkom in de winkel